Despre noi

 

Echipa QUAD și-a început activitatea în anul 2002 oferind pe atunci scurte excursii cu snowmobilele, către cei doritori de senzații puternice și adrenalină pe drumurile forestiere din munții Predealului.

excursii cu snowmobile

Apoi în anul 2003 oferta s-a diversificat usor datorită clienților care solicitau și altfel de vehicule cu care să poată circula pe drumurile forestiere din munți în excursii organizate de echipa noastră, așadar pe lângă snowmobilele deja prezente au apărut și 4 ATV-uri performante care, de-a lungul timpului au fost înlocuite cu modele mai noi și mai performante cu capacități cilindrice mai mari. Acelasi lucru s-a întâmplat și cu snowmobilele care au făcut loc altor modele mai noi și mai performante de 600 cmc, și tot așa de-a lungul timpului vehiculele s-au tot schimbat și îmbogățit ca număr pentru a putea astfel organiza excursii cu mai mulți oameni în același timp. Parcul nostru de vehicule a ajuns astăzi la 25 ATV-uri de 2 locuri (Gamax, Bombardier - fabricație 2011, 2012) și 20 SNOWMOBILE (POLARIS TOURING - 2 adulti + 1 copil). Pe lângă noi vehicule au sosit și alți membri în echipa QUAD cu diferite inclinații spre alte sporturi și astfel oferta noastră s-a diversificat și pe lângă excursiile monitorizate vă mai putem oferi acum și câteva senzații la înălțime prin intermediul tirolienei și a rapelului, probe de tir sportiv cu pușca și cu arcul și o activitate putin mai combativă - paintball-ul. 

Pe tot parcursul acestor activități toti participanții vor fi asistați și monitorizați de aproape de către membrii echipei noastre pentru ca totul să se desfășoare în armonie și siguranță deplină. În cadrul acestor evenimente se încearcă realizarea unei apropieri între toti participanții prin intermediul activităților și al distracției, dezvoltarea diferitelor aptitudini personale și învingerea limitelor, însă trebuie menționat faptul că aceste evenimente nu sunt concepute pe o linie militară, așadar nici unul dintre participanți nu va fi silit să participe la o activitate pe care nu o dorește și nici nu va fi umilit în fața colegilor pentru asta.
Scopul principal în aceste activități este distracția și legarea de prietenii noi între participanți. Drept urmare între mulți dintre participanții la evenimentele organizate de noi s-au legat pe loc prietenii de lungă durată, ceea ce pentru noi este cel mai important pentru că asta înseamnă că ne-am atins scopul.
Acest fapt ne bucură atât pe noi cât și pe client, deoarece prin această sudare a echipelor în cadrul unui eveniment Teambuilding sunt eliminate toate conflictele ce mai apareau la birou și acum toți angajații colaborează mai bine și activitatea firmei decurge mai ușor și atinge un nivel al succesului mult mai înalt.
 Testimoniale

" Am fost acum o lună în Poiana Brașov și am văzut reclama cu snowmobile și ATV în interiorul hotelului unde eram cazată. Ne-am gândit să încercăm și noi o excursie cu ATV-ul. Pot să spun ca am fost foarte încântată de serviciile pe care ni le-au oferit și echipa Quad a fost super, personal foarte politicos și răbdător, eu fiind o persoană mai fricoasă. Am să revin la iarnă să încerc și snowmobilul. Recomand cu încredere tuturor iubitorilor de adrenalină!! " Claudia Porav, Tirgu Mureş