In aceasta iarna , Quad Team Building Events va ofera aventura si adrenalina prin plimbarea cu snowmobilul pe dealurile si padurile pastelate ale Poienii Brasov.

Vrei sa iesi din rutina zilnica si sa ai parte de cea mai frumoasa experienta? Incearca acest tip de aventura si iti vei incarca bateriile pentru o perioada lunga de timp.

Va stam la dispozitie cu urmatoarele activitati principale: paintball, tir sportiv pusca + arc , jeep trips, atv adventure, snowmobil adventure , tiroliana , golf precum si jocuri la inalta si la joasa inaltime.

 

 

Atv Adventure

 Testimoniale

" Am fost acum o lună în Poiana Brașov și am văzut reclama cu snowmobile și ATV în interiorul hotelului unde eram cazată. Ne-am gândit să încercăm și noi o excursie cu ATV-ul. Pot să spun ca am fost foarte încântată de serviciile pe care ni le-au oferit și echipa Quad a fost super, personal foarte politicos și răbdător, eu fiind o persoană mai fricoasă. Am să revin la iarnă să încerc și snowmobilul. Recomand cu încredere tuturor iubitorilor de adrenalină!! " Claudia Porav, Tirgu Mureş